Kninska udruga ‘Krka’ finalist natječaja ‘Zajedno smo jači’ Hrvatskog telekoma

Kninska ekološka udruga ‘Krka’ ušla je u finale ovogodišnjeg donacijskog natječaja Hrvatskog telekoma. HT natječaj provodi devetu godinu za redom u nekoliko kategorija –  tehnologija i komunikacija, edukacija i digitalizacija te okoliš i napredak, a u svakoj kategoriji bit će nagrađena tri projekta. Projekt koji osvoji prvo mjesto dobit će 75 tisuća kuna, drugo mjesto 55 tisuća kuna, a treće 35 tisuća kuna.

Udruga ‘Krka’ iz Knina nominirana je u kategoriji ‘Okoliš i napredak’ te je jedan od 18 finalista. Projekt s kojim su se prijavili na natječaj je ‘Eko knjižnica igračaka’, prva takva knjižnica na području Hrvatske.

Inače, najbolji projekti ovog donacijskog natječaja Hrvatskog telekoma bit će odabrani javnim glasovanjem na stranici www.zajednosmojaci.hr, a cijeli će projekt biti vidljiv i na stranici natječaja na Facebooku: www.facebook.com/zajednosmojaci.hr.

Projekti koji najvećim brojem glasova budu ocijenjeni kao najperspektivniji, a pri tome pokažu i trajnu vrijednost i kvalitetu, osvojit će vrijednu donaciju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.