Kninska vijećnica Marina Krvavica s Jelićeve liste prešla u HDS

Gradska vijećnica s liste gradonačelnika Knina Marka Jelića, Marina Krvavica, sinoć je na konferenciji za medije objavila da prelazi u Hrvatsku demokršćansku stranku. Potpisivanju pristupnice nazočio predsjednik stranke Goran Dodig, piše Hrvatski radio Knin.

Krvavica je istaknula da će i dalje podržavati nezavisnu listu, no ta potpora, kao i do sada, neće biti bezuvjetna. Aktualnoj gradskoj vlasti zamjerila je lošu komunikaciju i manjkavu transparentnost, a jedna od najvažnijih primjedbi, kako je rekla, odnosi se na nedovoljnu reakciju vlasti na stagnaciju u razvoju kninskog Veleučilišta, a osobito iznimno važnog projekta Inovacijsko središte.

Kako je HDS parlamentarna stranka i dio vladajuće koalicije, Krvavica je uvjerena da će kninski projekti, na razini države, biti bolje zastupljeni. Marina Krvavica sada je povjerenica HDS-a za grad Knin, a u slijedećem razdoblju očekuje se i osnivanje podružnice te stranke.

Foto: Hrvatski radio Knin

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.