Kninski gradonačelnik Marko Jelić uputio uskrsnu čestitku pravoslavnim vjernicima

Kninski gradonačelnik Marko Jelić i predsjednica Gradskog vijeća Vedrana Požar uputili su uskrsnu čestitku pravoslavnim vjernicima koju prenosimo u cijelosti.

‘Uskrs je blagdan nade, vjere, zajedništva i ljubavi za bližnjega, blagdan je to suživota i kršćanskog razumijevanja.

Neka Vas blagdan Uskrsa, koji simbolizira pobjedu nad smrću, grijehom i zlom, osnaži u vjeri, daruje Vas optimizmom i radošću, kako ne biste gubili nadu nego ustrajali u težnji za napretkom i boljom budućnošću.

Ovaj najveći kršćanski blagdan provedite u blagostanju i miru obiteljskog okruženja i u vjerskom zajedništvu. Neka Vam to zajedništvo bude poticaj u promicanju mira i tolerancije i da Vam snage, volje i razuma kako bi i dalje mogli graditi miroljubiv suživot svih građana grada Knina.

U želji da uskrsno svjetlo odagna tame i tjeskobe Vaših dana i da Vam udjeli obilje mira i snage za svagdašnji život, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želimo sretan i blagoslovljen Uskrs, ispunjen srećom, ljubavlju i zajedništvom.

Hristos Voskrese! Vaistinu Voskrese!’, zaželjeli su Jelić i Požar.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.