Kninski gradonačelnik Nikola Blažević izabran za potpredsjednika Udruge gradova

U Tuheljskim Toplicama prošlog tjedna održane su sjednice predsjedništva i Skupštine Udruge gradova u Republici Hrvatskoj.

Sjednice su upriličine u sklopu 7. susreta gradonačelnika i poduzetnika kojeg su zajednički organizirali Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i poslovni tjednik Lider.

Sukladno Zakonu o udrugama Skupština je imenovala likvidatora Udruge gradova. Jednoglasnom odlukom svih članova Skupštine Udruge gradova zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Knina Nikola Blažević izabran je na dužnost potpredsjednika Udruge gradova, na kojoj dužnosti je zamijenio dosadašnju potpredsjednicu Josipu Rimac.

Ovaj izbor još je jedno priznanje kninskoj gradskoj upravi, čime je nastavljen kontinuitet rada kninskih lokalnih dužnosnika u upravljačkim tijelima Udruge gradova. U tematskom dijelu Skupštine predstavljena je akcija„Gradovi i općine – prijatelji djece“ i projekt Certificiranje gradova s povoljnim poslovnim okruženjem te aplikacija tvrtke Info cumulus ‘’Yammer’’ – poslovna društvena mreža u ulozi upravljanjem znanja u organizaciji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.