Kninski srednjoškolci osvojili prvo mjesto na Državnom natjecanju iz vjeronauka!

Na državnom natjecanju iz vjeronauka u Opatiji, u kategoriji srednjih škola, pobijedila je ekipa Srednje škole Lovre Montija iz Knina. Zavidno znanje pokazali su kninski učenici u sastavu: Barbara Babić, Matea Babić, Stipe Maloča i Antonio Hromić. Čestitamo učenicima i njihovom mentoru Mariu Predenu!

Ovogodišnja Vjeronaučna olimpijada okupila je 125 učenika koji su sa svojim mentorima stigli iz 15 nad/biskupija.

Učenici iz Knina (Župa sv. Ante Padovanskog i Župa sv. Jakova) i do sada su postizali zapažene rezultate na biskupijskom odnosno državnom natjecanju iz vjeronauka. Osim školskog zalaganja, njihov doprinos dragocjen je i za župnu zajednicu. Matea i Barbara aktivne su čitačice, a Mario je član Neokatekumenskog puta.

knin ucenici

Kninski franjevci pobjednicima su javno čestitali: “Iznimno smo ponosni na pobjednike ovogodišnje VJERONAUČNE OLIMPIJADE. To su naši: Barbara Babić, Stipe Maloča, Antonio Hromić i Matea Babić (Srednja škola Lovre Montija). Mentor je Mario Preden, prof. Hvala im za ljubav i znanje koje su pokazali pred učenicima i mentorima iz cijele Hrvatske. Vjerujemo da će im stečeno znanje i uloženi trud biti na korist u daljnjem životu, uz obilje Božjeg blagoslova”.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.