Kninski vrtić ‘Cvrčak’ obilježava Međunarodni tjedan djeteta programom na koji su svi pozvani

Dječji vrtić ‘Cvrčak’ Knin sljedećeg tjedna prigodnim programom obilježava Međunarodni tjedan djeteta u suorganizaciji s Gradom Kninom.

– Zahvaljujući zajedničkoj suradnji i optimizmu brojnih suradnika vrtića i ove godine osmišljen je bogat program za djecu kroz nekoliko dana. Tjedan će početi posjetom gradonačelniku i gradskoj upravi gdje će djeca imati priliku iznijeti svoja mišljenja, ideje i prijedloge za veselo djetinjstvo, najavljuje Anita Ercegovac, ravnateljica vrtića.

Program se nastavlja u utorak  i srijedu, 3. i 4. listopada, u 16.00, na Trgu Ante Starčevića, brojnim kreativnim, ekološkim, tradicionalnim, sportsko- rekreativnim i edukativnim radionicama za djecu.

U petak 6. listopada, u 10.00 sati, Pučko otvoreno učilište Knin organizira kazališnu predstavu za školsku i vrtićku djecu u sklopu 11. Tjedna cjeloživotnog učenja, a u 17.00 sati, u Domu HV-a, pod pokroviteljstvom Grada Knina za svu djecu bit će izvedena kazališna predstava ‘Ježeva kućica’.

– Sve radionice na Trgu Ante Starčevića i kazališna predstava otvorene su i besplatne za sve posjetitelje. Pozivamo sve roditelje, obitelji i prijatelje djece da se pridruže obilježavanju tjedna u kojem je naglasak stavljen na djecu jer ona su naše najveće bogatstvo, poručuje Anita Ercegovac.

Tjedan djeteta plakat 2017

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.