Marijo Gambiroža izabran za predsjednika kninskog HNS-a

U Kninu je održana Izborna skupština HNS-a gdje je za predsjednika podružnice izabran Marijo Gambiroža, ekonomist i djelatnik u Centru za socijalnu skrb u Kninu.

Gambiroža je najavio aktivniji rad podružnice osobito za lokalne izbore kada je obećao uspjeh narodnjaka ulaskom u gradsko vijeće.

Pozdravnu riječ uputio je Klement Bašić.

-Potrebno je nastaviti s radom HNS-a Knin i pripremiti se za lokalne izbore za što sam vam ja kao predsjednik Dalmatinskog regionalnog saveza na raspolaganju za pomoć u radu kao i cijelo vodstvo stranke – kazao je Bašić koji je tom prilikom izvijestio o kandidatima za Sabor stranke i o sadržaju održanog predsjedništva i središnjeg odbora HNS-a.


Domaćini ove skupštine na kojoj je obnovljena kninska podružnica stranke bili su Petar Mišura, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Šibensko kninske županije i potpredsjednica i ujedno predsjednica drniške podružnice Vlatka Duilo te tajnik Neven Periša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.