Međunarodni tjedan djeteta u Kninu

U gradu Kninu oobilježava se Međunarodni tjedan djeteta. U organizaciji udruge Čarobni svijet koja je kroz protekle dvije godine svoga postojanja, organizirala brojne akcije u kojima su djeca bili glavni akteri, a danas u 18 sati bit će održano predavanje ‘Kutak za roditelje’ na Veleučilištu Marko Marulić. Predavači su kineziolog Gabrijela Šimić, profesorica Predškolskog odgoja Anita Ercegovac te gosti predavači Marica Arula-Mrđen, pedijatar i psiholog  te profesorica Anita Kovačević.

-Iskoristili smo svaku priliku kako bi istaknuli važnu ulogu djece u zajednici te puni smisao ulaganja nas odraslih u njihovo sretno odrastanje. Javna akcija ‘Moje dijete i ja”‘u lipnju ove godine bila je pokazatelj da smo spremni za velike pothvate. Po prvi put u gradu Kninu pripremili smo bogat program sa ekološko-kreativnim radionicama, folklornim nastupima i sportskim manifestacijama za svu djecu grada s porukom ‘Djeca su ukras svijeta’- poručuju iz udruge.

Glavna tjedna događanja su planirana za petak, 9. listopada od 16,00 sati na Trgu Ante Starčevića i subotu, 10. listopada u 10,00 sati na igralištu OŠ Domovinske zahvalnosti.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.