Ministar Krstičević uz cijeli vojni vrh na obilježavanju 11 godina Gardijske mehanizirane brigade u Kninu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

U vojarni ‘Kralj Zvonimir u Kninu u utorak je obilježena 11. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, na kojoj je uz vojni vrh bio i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. Tim povodom u vojarni je organiziran i Dan otvorenih vrata od 9 do 15 sati kako bi građani imali priliku razgledati Taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme te borbena oklopna vozila koja su u sastavu brigade.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Središnjoj svečanosti u vojarni prethodilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća u spomen na sve poginule hrvatske branitelje kod spomenika pobjede Oluja ’95 na Trgu Ante Starčevića u Kninu, a potom i misa u crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta koju je predvodio vojni kapelan fra Božo Ančić. Središnja svečanost obilježavanja 11. godišnjice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske održana je u vojarni ‘Kralj Zvonimir’.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Naslovna fotografija: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.