Minobacači i vojska opet na Crvenoj zemlji, evo kojim danima ne smijete blizu vojnog poligona

Knin.hr

Pripadnici Gardijske mehanizirane brigade na vojnom poligonu ‘Crvena zemlja’ Knin, tijekom veljače će provoditi vojne vježbe.

Riječ je o aktivnostima bojevih gađanja topničkim, protuoklopnim i naoružanjem kalibra do 12.7 milimetara te uvježbavanju, zbog čega će potpuna zabrana kretanja vrijediti 10.veljače od 9 do 14 sati, te 15. veljače od 9 do 14,30 sati.

Ograničenje kretanja koje podrazumijeva zaustavljanje i propuštanje prolaznika od strane osiguranja, provoditi će se tijekom odvijanja vojnih vježbi ili kretanja vojnika po poligonu, gađanja protuoklopnim sredstvima i naoružanjem kalibra do 12.7 milimetara, pri čemu postoji mogućnost nailaska na grupe vojnika, vozila i prepreke 7. i 8. veljače od 9 do 14 sati, te od 20. do 24. veljače od 9 do 14 sati.

– Na cesti, koja se proteže duž zapadne i sjeverne strane strelišta Bralovac u sklopu vojnog poligona ‘Crvena zemlja’ i na kojem se provode gađanja pješačkim naoružanjem nema zabrane i ograničenja kretanja, priopćeno je.

U slučaju bilo kakvih pitanja, osoba za kontakt ispred Gardijske mehanizirane brigade je časnik za odnose s javnošću pukovnik Zoran Smoljo kojeg je moguće dobiti na brojeve 022/ 617-604  ili 098/ 992-6901.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.