Najjače oružje bio je osmijeh: Mlada Kninjanka dobila je bitku s opakim neprijateljem

Screenshot HRT

Iva Tešić, 21-godišnja Kninjanka kojoj je s 15 godina je dijagnosticiran tumor, danas može reći da je pobijedila tu opaku bolest.

U bolničkoj sobi zaglavila je 2011. godine s dijagnozom tumor mekog tkiva i to zloćudnim. Godinu dana Iva je vodila bitku za život, prvih šest mjeseci na oku je ljudima u bijelim kutama bila svakodnevno, donosi HRT.

– To je bolest koja ne boli, koja je otkrivena sasvim slučajno i liječena agresivno. Bilo je jako teško, ciklus je trajao 21 dan. Prva četiri dana sam primala kemoterapiju, a preostale dane sam morala popravljati nalaze i boriti se s niskim imunitetom, priča Iva koju pozitivni duh nikada nije napustio i ona je bila ta koja je nerijetko ‘podizala’ roditeljima duh.

Bolest ju je očeličila, a njezino najjače oružje bio je osmijeh kojeg nije skidala ni u najtežim trenucima. Priču o mladoj Ivi možete pogledati OVDJE.

 

HRT Vijesti

Iva je dobila bitku s opakim neprijateljem!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.