Normalizacija prometa preko obnovljenih mostova u Kninu od 12. kolovoza

U tijeku su radovi na sanaciji mostova Bulin 1 i Bulin 2, na državnoj cesti D1, u Kninu zbog kojih se na tim dijelovima ceste prometuje jednim trakom naizmjenično uz zabranu prometovanja za vozila čija ukupna dopuštena masa prelazi pet tona.

Po priopćenju iz Hrvatskih cesta završena je sanacija na nizvodnoj strani mostova i u tijeku je izvođenje radova uzvodno. Planirano je da do 17. srpnja budu završeni konstruktivni radovi na kolničkoj ploči. Vrijeme do postizanja 80 posto čvrstoće betona izvodit će se pješačke konzole, priprema podloge za hidroizolaciju i postava hidroizolacije. Od 26. do 29. srpnja bit će obavljeni asfalterski radovi zaštite hidroizolacije i habajućeg sloja, a od 31. srpnja predviđeno je puštanje dvosmjernog prometa preko mostova Bulin 1 i Bulin 2.

Preostali radovi na sanaciji mostova odnose se na pogled mosta, stupove, upornjake i okoliš, a sve bez utjecaja na promet. Završetak svih radova prema projektu, ugovornom troškovniku i dinamičkom planu predviđen je do 12. kolovoza ove godine.

bulin knin2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.