Novi vrtić na prostoru bivšeg Doma željezničara

Radovi na izgradnji novog vrtića u prostoru bivšeg Doma željezničara trebali bi početi za manje od dva tjedna. Tako će Dom željezničara postati područni odjel postojećeg Dječjeg vrtića Cvrčak, piše Huknet.

Kako je kazao dogradonačelnik Marijo Ćaćić, završen je otvoreni postupak javne nabave za izvođača radova te se nada kako će sve biti gotovo do početka rujna kako bi se vrtić mogao staviti u funkciju odmah nakon ljetne stanke.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancirat će izradu projektne dokumentacije izgradnje novog vrtića sa 100 tisuća kuna, a preostalih 26 tisuća kuna osigurat će Grad Knin. U vezi ovoga segmenta ugovor je potpisan u četvrtak u Šibeniku.

Vrijednost radova na uređenju dječjeg vrtića je oko 4,5 milijuna kuna, a Grad Knin je projekt prijavio na javni poziv Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za sufinanciranje projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama.

(foto: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.