OŠ Domovinske zahvalnosti iz Knina od jeseni e-škola

Osim dviju škola s područja grada Šibenika, Gimnazije Antuna Vrančića i Osnovne škole Juraj Šižgorić, još se jedna škola s područja Šibensko – kninske županije našla na popisu škola koje od jeseni 2015. započinju s projektom ‘e-Škola Razvoj sustava digitalne zrelosti škola’.

Uz te dvije spomenute šibenske škole, na natječja Hrvatske akademske i istraživačke mreže prošla je i Osnovna škola ‘Domovinske zahvalnosti’ u Kninu. Tako će učitelji razredne nastave, profesori i učenici u novu školsku godinu 2015./2016. ući s pametnim pločama, tabletima i laptopima, a u nastavi pomagat će se i drugim digitalnim materijalima.

Do početak jeseni, sve buduće e-škole trebale bi potpisati ugovor s CARNetom te prije nego što učenici sjednu za školske klupe valjalo bi na vrijeme instalirati potrebnu opremu predviđenu projektom, učitelji i profesori morat će proći edukaciju kako bi se upoznali s rukovanjem nove opreme posebice e-dnevnika.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.