Otvorena Teakwondo dvorana Dom pobjednika

U Kninu je jučer svečano otvorena nova dvorana Taekwondo kluba DIV Knin nazvana Dom pobjednika.

Najtrofejniji kninski klub koji je iznjedrio svjetske i europske juniorske prvakinje i prvake sada ima novu modernu dvoranu veličine 126 metara četvornih opremljenu kvalitetnim tatami strunjačama. Dvorana koja ima i dvije svlačionice, dva kupatila i toalet nalazi se u prostoru nekadašnjeg Centra za obavješćivanje iza zgrade kninske Gradske uprave.

knin tek2

Cijeli derutni prostor trebalo je iznutra potpuno urediti. U obnovu je utrošeno 60-ak tisuća kuna, no stvarna vrijednost radova bila je puno veća budući da su na uređenju mnogi radili volonterski, otkrio je tajnik i trener kluba Dragan Pinjuh.

knin tek4

– Radove smo započeli u siječnju, najprije na rušenju postojećih zidova i izbacivanju smeća, a onda na uređenju. Od grubih radova pa sve do stavljanja pločica i vodoinstalacije pomagali su nam roditelji naših članova i prijatelji, a i sam sam izvodio radove koje nikad prije nisam poput gletanja zidova. Troškove smo prilično smanjili vlastitim radom, a novac za obnovu dvorane smo štedjeli i smanjenim odlascima na turneje – otkrio nam je Pinjuh te se posebno zahvalio glavnom sponzoru kluba DIV grupi i Tomislavu Debeljaku, ali  svim ostalim sponzorima koji su potpomogli gradnju dvorane te Gradu Kninu na pronalaženju prostora kojega su, kako je rekao, čekali 18 godina.

knin tek1

Ispred Grada Knina na svečanom se otvaranju dvorane obratila pročelnica za društvene djelatnosti Sanja Lozančić, a okupljene su pozdravili i tajnik Taekwondo saveza Hrvatske Petar Josipović te član Uprave DIV grupe Dalibor Marijanović koji je i otkrio ploču s nazivom dvorane.

Dvoranu je blagoslovio fra Ivan Lukač.

Izvor: Huknet.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.