Pauk: Klarin obmanjuje javnost proizvajući me da kočim osnivanje veteranske bolnice u Kninu

Župan Goran Pauk priopćenjem je ponovno reagirao na temu imenovanja Opće bolnice ‘Hrvatski ponos’ Knin u veteransku bolnicu. Na reakciju ga je, kaže, potaklo priopćenje predsjednika ŽO SDP-a i saborskog zastupnika Ivana Klarina koji je Pauka optužio da već ’20 dana ne želi potpisati odluku da kninska bolnica dobije status veteranske bolnice za što je dobila suglasnost Ministarstva zdravlja’.

– Ovo je još jedan dokument iz kojeg je vidljivo da saborski zastupnik i predsjednik ŽO SDP-a Klarin obmanjuje javnost prozivajući župana da koči osnivanje veteranske bolnice, jer je vidljivo da je 5. 3. 2015. godine priča oko veteranske bolnice gotova stvar – navodi Pauk te u prilogu šalje kopiju sanacijske upraviteljice kninske bolnice koja ga izvještava da je na Trgovačkom sudu u Zadru 5. ožujka izvršena promjena naziva bolnice.

-Kronološki gledano: sastanak u Ministarstvu zdravlja na kojem je donesena odluka bio je 3. veljače 2015. godine, odluka Sanacijskog vijeća kninske bolnice uslijedila je iza toga, sanacijska upraviteljice kninske bolnice dopisom od 27. 2. 2015. godine u formi obavijesti informira Županiju da je Sanacijsko vijeće kninske bolnice donijelo Statutarnu odluku o izmjenama Statuta bolnice kojom je uz suglasnost Ministarstva zdravlja, promijenilo dosadašnji naziv Bolnice u naziv Opća i veteranska ‘Hrvatski ponos’ Knin, te da je upis te promjene kod nadležnog suda u tijeku – navodi Pauk.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.