Pet požara na brdu Spas (ne)djelo piromana?!

Brdo Spas poviše Knina danas je gorilo na pet mjesta, no pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Knin ugasili su sve požare.

– Požari su izbili na pet mjesta međusobno udaljenih pedesetak metara što daje indicije da je netko namjerno izazivao požare. Imali smo na području Knina sličan slučaj prije nekoliko mjeseci. Požare smo ugasili, no na velikom smo oprezu jer ne znamo gdje i kad će nepoznata osoba pokušati ponovno izazvati požar – kazao je za Huknet zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Knin, Mladen Jelić dodavši da je i kninska policija angažirana na istraživanju slučaja.

Opasni piroman očito je izabrao “pravo” vrijeme jer u Kninu i dalje puše na trenutke jaka bura. Najgore je što se ne zna kada i gdje će ponoviti svoj suludi čin čije bi štetne posljedice mogle biti nesagledive pa molimo građane ukoliko imaju korisnih informacija da ih prijave policiji.

 

 

Izvor:www.huknet.hr

Foto:ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.