Puštanje lampiona, fotografiranje i natjecanje za naj fotografa. Sve to čeka vas na ‘Valentinovo na Krčiću’

Besplatno fotografiranje, obilježavanje ljubavi, nagrade i puštanje lampiona, sve to očekuje građane koji posjete Krčić 15. veljače, kada Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i organiziraju ‘Valentinovo na Krčiću’. U želji da se proslave sve vrste ljubavi, ali i ljubav prema Krčiću, pozivaju sve zainteresirane fotografe i fotografkinje da im se priključe.

‘Valentinovo na Krčiću’ podijeljeno je u dva dijela. Prvi dio se odnosi na razdoblje od 14 do 16 sati kada će svi zainteresirani građani i gosti moći sudjelovati u besplatnom fotografiranju i obilježavanju svojih ljubavi uz slap Krčić. Sve fotografije, nastale za to vrijeme, bit će stavljene na javno glasanje na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice grada Knina – Knin Tourist Board. Prva tri mjesta, s najviše glasova, odnosno lajkova, osvajaju vrijedne nagrade i uspomene.

– Drugi dio ‘Valentinova na Krčiću’ odigrat će se isti dan od 19 do 20 sati kada će se iznad Krčića ‘prosuti’ predivne boje vatrometa, a za fotografe će biti posebno odvojen i osiguran prostor i najbolja pozicija, u određenom trajanju. Nakon vatrometa, građani će imati prilike zaželjeti najljepše želje i pustiti lampione želja u nebo iznad Krčića. Uz sve navedeno,  posluživat će se ekološki proizvedeni Burnum pjenušac i vina Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo. Sve će biti dodatno ‘začinjeno’ predivnim, nenametljivim ambijentom i atmosferom – bakljama uz put prema Krčiću, rasvjetom i prigodnom, romantičnom glazbom u pozadini – priopćeno je iz kninske gradske uprave.

Svi zainteresirani fotografi trebaju poslati kratku prijavu i uplatiti simboličnu kotizaciju u iznosu od 50 kuna na bankovni račun Foto kluba Knina, do ispunjenja maksimalnog kapaciteta ili najkasnije do srijede, 12. veljače. Detalje provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.