Radić i Čeko pobjedili u skoku u dalj na Finalu kupa Hrvatske

Kninski atletičari Antonija Radić i Marko Čeko pobjedili su u skoku u dalj na Finalu kupa Hrvatske u Osijeku u svojim dobnim kategorijama, Antonija u seniorskoj, a Marko u kadetskoj.

Kninjanka Antonija Radić koja nastupa za splitski ASK pobijedila je sa doskočenih  5,83 metra, a tim rezultatom izborila je i nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske koja će slijedeći vikend nastupiti na natjecanju pod imenom Balkanation koje će se održati u Velenju u Sloveniji.

– Pobjeda je draža tim više što je Antonija ovo ljeto došla u Knin sa bolnim leđima te idejom da uopće neće skakati u narednom razdoblju. Sada putuje u Sloveniju s realnom željom da skoči preko 6 metara- kazao je Dražen Lasić, trener kninskog Atletskog kluba Sveti Ante .

Atletičar kninskoga kluba Marko Čeko očekivano je pobijedio sa doskočenih 6,35 metara u kadetskoj konkurenciji Hrvatskog kupa. Na taj način je izborio nastup za kadetsku reprezentaciju koja će naredni vikend nastupiti na peteromeču reprezentacija u Breclavu u Češkoj.

Drugi odlični kninski atletičar Antonio Zelić nije nastupio zbog ozljede.

– Ostaje nam veliki žal za Antonom Zelićem koji je bio u sjajnoj formi ovih dana, a zbog sitne ozljede nije mogao nastupiti na finalu kupa gdje je kao od šale mogao izboriti nastup u seniorskoj reprezentaciji – dovršio je Zelić.

Izvor: Huknet

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.