Rebalansom proračuna višak prihoda Grada Knina oko 5,5 milijuna kuna

Na 3. sjednici Gradskoga vijeća Knina vijećnicu Josipu Rimac, koja je mandat stavila u mirovanje zbog odlaska na novu funkciju zamijenio je Nenad Tisaj. Vijećnici su usvojili Programe socijalnih davanja, javnih potreba u kulturi, sportu, kao i polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna grada Knina.

Govoreći o programu gradnje objekata i komunalne infrastrukture, izvjestitelj Ivica Brčina, kazao je da grad neće moći realizirati projekt modernizacije javne rasvjete, jer Fond za zaštitu okoliša, zbog financijskih poteškoća, ove godine neće raspisivati natječaj za tu namjenu. Iz istiga razloga upitna je sanacija odlagališta Mala Promina, Fond razmišlja i o odustajanju od projekta, a grad će tražiti druga povoljna rješenja.

Zbog nedostatka novca, Grad Knin za sada se odustaje od izgradnje kapelice s mrtvačnicom.

Vijećnici su izglasali drugi rebalans proračuna, po kojem prihodi iznose nešto više od 62,2 milijuna kuna, rashodi su 56,8 milijuna kuna, iz čega proizilazi višak prihoda od 5 milijuna 487 tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.