Još dvije do kraja godine

Sa 630 tisuća kuna dovršeno je asfaltiranje jedne ulice u Kninu i ceste za Radoše

Završeni su radovi na asfaltiranju Ulice Marka Ćaćića u Kninu i ceste za Radoše u Strmici, vrijedni nešto više od 630 tisuća kuna. Uz Grad Knin, projekt je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, sa 200 tisuća kuna.

– Uređen je plato u Vukovarskoj ulici u Kninu. Ukupan iznos ugovorenih radova i usluga nadzora iznosi 323.292,28 kuna. Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima, u iznosu od 150 tisuća kuna – izvijestili su iz kninske gradske uprave.

Na službenim stranicama Grada Knina navode kako je Grad za navedene projekte izradio projektnu dokumentaciju, proveo postupak nabave i ugovorio izvođenje radova i usluge stručnog nadzora.

– Uz prethodno navedeno, Grad Knin je vlastitim sredstvima financirao asfaltiranje Ulice fra Mije Kotaraša, Bunjevački put, Gospodnetićev put, odvojak Ulice Ante Anića, odvojak Ulice sv. Ante u Potkonju i ceste za Kesiće. Ugovorena vrijednost radova na asfaltiranju navedenih ulica ukupno iznosi 1.201.759,38 kuna. Do kraja godine planira se asfaltiranje odvojaka Zagrebačke ulice – Žagrović i Bulina strana, i Kuduzove ulice – piše u priopćenju iz Grada Knina.

FOTO: Knin.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.