ŠAROLIK PROGRAM: Tuning meet u Kninu ove nedjelje

U Kninu će se u nedjelju 12. travnja održati četvrti po redu Tuning meet. Na Tuning meet-u će nastupiti kninski DJ MK  te popularna rap grupa Knin Rap. Uz dobru glazbu, hranu te piće, posjetitelji će moći sudjelovati u raznim natjecateljskim disciplinama.

U suradnji sa American Stafford CRO timom te ASC Staffwear, dio programa će činiti i razbijanje predrasuda o takozvanim ”opasnim psima” točnije pasminama Stafford te Pitbull, kao i upoznavanje s nešto egzotičnijim životinjama, zmijama, najavljuju organizatori te dodaju kako će cijeli Tuning meet kamerama popratiti tvrtka Jedina.hr iz Splita, a snimljeni materijal bit će dijelom prikazan u dokumentarcu imena ”Kninska smo mladež” kojem će premijera biti na ljeto.

Kao i dosadašnjih godina, organizator je Matija Benjak, ali ove godine uz pomoć Katarina Savčića.

– Zahvaljujući mnogobrojnim kontaktima te suradnjama s brojim udrugama, u samo trinaest dana od pokretanja, službena stranica već sada broji nešto manje od 1000 pratitelja. Sedam dana nakon objave događaja, imamo preko 600 prijavljenih dolazaka a sve vodi ka tome da će broj biti znatno veći – kažu organizatori.

Sama lokacija ovog događanja u Kninu još se dogovara, piše Huknet.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.