Slaven Ivić imenovan u Upravno vijeće NP Krka

Zamjenik kninskog gradonačelnika Slaven Ivić imenovan je u Upravno vijeće Javne ustanove Nacionalni park Krka. Kninskog dogradonačelnika u Upravno vijeće imenovao je ministar zaštite okoliša i prirode, Slaven Dobrović,piše huknet.

Svoje imenovanje Ivić vidii kao potvrdu borbe i lobiranja za Knin od strane saborske zastupnice, Kninjanke Josipe Rimac, izjavio je za Huknet.

– Moje imenovanje u Upravno vijeće NP Krka je potvrda lobiranja i “borbe” za grad Knin naše saborske zastupnice Josipe Rimac. Istina je da Knin u prethodnim sazivima Upravnog vijeća nije imao svog predstavnika te stoga ovo meni predstavlja čast, ali i veliku obavezu. Izvor rijeke Krke je u Kninu, sve ljepote započinju u Kninu i zapravo ja volim reći da je srce Nacionalnog parka u Kninu. Iz tog razloga svoje imenovanje u Upravno vijeće NP Krka shvaćam kao obavezu da se još intenzivnije i aktivnije uključim u zaštitu prirode, očuvanje čistog okoliša i promociju prirodnih ljepota i kulturno povijesne baštine, prvenstveno područja s kojeg dolazim, a to je Knin, ali i svih drugih krajeva naše županije – kazao je za Huknet Slaven Ivić.

Uz kninskog dogradonačelnika u Upravnom vijeću NP krka imenovani su pročelnica Odjela za zaštitu prirode i komunalnih poslova Šibensko-kninske županije, Sanja Slavica Matešić te predsjednik ŽO Loza, Ivica Ledenko.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.