Projekt vrijedan više od 12 milijuna kuna

Stojna kuća u Kninu postaje informacijsko-inovacijski inkubator

Projekt pod nazivom ‘Rekonstrukcija i opremanje informacijsko-inovacijskog inkubatora’ odobren je gradu Kninu, a kroz njega će biti obnovljena i opremljena najsuvremenijom opremom nekadašnja Stojna kuća u Poslovnoj zoni Preparandija.

Ukupna vrijednosti projekta je oko 12 milijuna i 200 tisuća kuna, od čega će oko 10 milijuna i 300 tisuća biti sufinancirano iz Intervencijskog plana Grada Knina, zatim oko milijun i pol kuna Fond za sufinanciranje provedbe EU projekata te oko 360 tisuća iz kninskog proračuna.

Provedbom projekta bit će osigurano suvremeno radno okruženje u kojem će mladi, ali i stariji, Kninjani moći, uz stručnu pomoć iz informatike i ekonomije, razvijati vlastite ideje u tim područjima te ih plasirati na tržište.

Dokumentaciju za projekt pripremila je voditeljica projektnog tima za provedbu Intervencijskog plana Zdenka Gugo uz suradnju s tvrtkama Platforma 22 iz Šibenika te UHY iz Splita te uz asistenciju stručnog tima splitskog Građevinskog fakulteta, Lokalne razvojne agencije Matica i stručnih službi kninske gradske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.