TREĆI MINISTARSKI POSJET U MJESEC DANA: ‘Ova Vlada ima sluha za Knin’

Ministrica rada i mirovinskog sustava dr.sc. Nada Šikić njezin zamjenik Anto Babić jučer su posjetili Grad Knin. Tom prigodom primili su ih gradonačelnik Nikola Blažević sa zamjenicima, saborska zastupnica Josipa Rimac, predsjednik Gradskog vijeća Grada Knina Marinko Tokmakčija te zamjenik župana Šibensko-kninske županije Tomislav Vrdoljak.

nada sikic

Nakon radnog sastanka ministrice s predstavnicima gradske vlasti u gradskoj vijećnici za brojne udruge i građane predstavljen je Fond europske pomoć za najpotrebitije u okviru socijalnog programa za Hrvatsku vrijednog 43 milijuna kuna, od čega je 36,6 milijuna eura osigurano iz EU fonda za najpotrebitije, dok je ostatak osiguran iz državnog proračuna. Navedena sredstva bit će dodjeljivana putem podjele hrane i materijalnih sredstava, te se neće moći direktno prosljeđivati potrebitima.

Gradonačelnik Knina Nikola Blažević istaknuo  je da je ovo posjet trećeg ministra u zadnjih mjesec dana što znači da je došla Vlada koja napokon ima sluha za Knin. Dodao je kako u Kninu djeluju institucije i organizacije koje imaju snagu aplicirati i provesti aktivnosti u okviru danas prezentiranog projekta.

nikola blazevic

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.