U Kninu besplatno pogledajte predstavu ‘Lara u svijetu životinja’

Povodom obilježavanja međunarodnog dana obitelji u kninskoj kino dvorani u srijedu će se s početkom u 18 sati održati eko-predstava za djecu pod nazivom ‘Lara u svijetu životinja’.

Predstavu izvodi kazalište Smješko iz Zagreba, a režiju potpisuje Ivana Boban, dok će likove iz ove simpatične predstave utjeloviti Marija Šegvić, Vini Jurčić i Boris Baukčić.

Predstava je eko edukativnog karaktera i svakako da će djeci približiti čari odlaska u prirodu s obitelji, a uz to djeca će naučiti ponešto o životinjskim vrstama koje su zakonom zaštićene u Republici Hrvatskoj i gdje točno te vrste obitavaju. ‘Lara u svijetu životinja’ je namjenjena djeci do 6. razreda, ali isto tako je odlično prihvaćena i kod starijih. Predstava je u 2017. godine bila sudionik Naj Naj Festivala u Zagrebu, 57. Međunarodnog festivala djeteta u Šibeniku, te Festivala Eko pozorišta u Bačkoj Palanci.

Predstavu organizira grad Knin, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Foto:knin.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.