Kreativci evo prilike

U Kninu organiziraju besplatnu obuku za dizajn i izradu suvenira

Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina, u okviru provedbe projekta ‘Kulturna i prirodna baština – resurs za razvoj turizma’ koji sufinancira Europska unija, provest će obuku 10 osoba s područja Grada Knina za dizajn i izradu suvenira.

– Poziv je namijenjen svima koji se bave dizajnom i izradom suvenira ili se planiraju baviti time. Ako si kreativna osoba koja ima odlične ideje za suvenire našeg grada, prijavi se na obuku za dizajn i izradu suvenira – poručuju organizatori obuke.

Obuku će organizirati Turistička zajednica grada Knina u suradnji s Gradom Kninom, a provodit će se u listopadu ove godine na Pučkom otvorenom učilištu Knin. U slučaju da se prijavi veći broj kandidata od predviđenog broja, bit će organizirano testiranje, o čemu će svi kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

Pravo na podnošenje prijave imaju sve fizičke osobe koje imaju prijavljeno boravište ili prebivalište na području Grada Knina i koje se bave dizajnom i izradom suvenira ili se planiraju baviti time.

Prijavu uz ostalu navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti zaključno sa 27. rujna 2019. godine putem elektronske pošte na adresu info@tz-knin.hr, poštom ili osobno na adresu: TZ Grada knina, Dr. Franje Tuđmana 24, 22300 Knin.

Javni poziv je dostupan na službenoj stranici Turističke zajednice grada Knina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.