Zahvaljujući Coca Colinom natječaju Knin dobio aktivnu zonu za vježbanje

U okviru ovogodišnjeg izdanja projekta Pokret za radost, Coca Cola Hrvatska je pokrenula projekt uređivanja vježbališta na otvorenom u nekolicini hrvatskih gradova. Temeljem glasova građana, na popisu su se našli Knin i Drniš.

Projekt uređenja aktivnih zona, odnosno vježbališta na otvorenome, Coca-Cola u Hrvatskoj je pokrenula početkom godine u suradnji s partnerima. Aktivne zone predaju se lokalnoj zajednici u vlasništvo i na stalno korištenje te će u tim gradovima biti organizirana vježbanja pod nadzorom kineziologa te izobrazba i savjetovanje stručnjaka o uravnoteženoj prehrani.

U petak, 28. listopada, u Kninu će biti svečano otovorena novouređena aktivna zona, posljednja od ukupno deset zona koje Coca Cola uređuje u Hrvatskoj.

Otvaranje, kojemu će nazočiti Slaven Ivić, zamjenik gradonačelnika Knina, Mirza Džomba, veleposlanik projekta i Brunu Jelić, predstavnik Coca Cole za Hrvatsku, će se održati u Grabovčevoj ulici 8 s početkom u 12 sati.

foto:Ilustracija

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.