MOBILNI KOFER: MUP dolazi na Vaša vrata

U razdoblju od 16. studenog do 11. prosinca 2015. godine prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova, tzv. mobilni kofer dostupan je građanima i to na pojedinačne pozive građana i ustanova na brojeve telefona 347-398 i 347-402. Djelatnici policijske uprave potom će izlaziti na teren i to prema slijedećem rasporedu:

16.-20. studenog 2015. godine od 9 do 14 sati na području nadležnosti Policijske postaje Vodice.

23.studenog- 4 prosinca 2015.godine od 9 do 14 sati na području nadležnosti upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave Šibenik

7.-11. prosinca 2015.godine od 9 do 14 sati na području nadležnosti Policijske postaje Knin.

U navedenom vremenu građani će moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovati uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, te podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice i putovnice.

Pozivaju se građani, posebice one kojima je otežan dolazak u šaltere Policijske uprave šibensko-kninske, da u navedenom vremenu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te da zahtjeve iz domene upravnih poslova realiziraju na ovaj način, uz napomenu da kod predaje zahtjeva za izdavanjem osobne iskaznice ili putovnice trebaju pripremiti fotografije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.