Molitveno bdijenje u crkvi sv. Križa uoči referenduma o braku

U subotu, 30. studenog 2013. godine u župnoj crkvi sv. Križa u Vodicama uoči referenduma o definiciji braka održati će se molitveno bdijenje pod nazivom ‘Obitelj pred Bogom’ kojeg organizirali mladi iz vodičke župe.

Naime, na temelju potpisa koje je prikupila Građanska inicijativa ‘U ime obitelji’ Hrvatski sabor odredio je da se 1. prosinca 2013. godine održi narodni ustavotvorni referendum o definiciji braka.

-Molitveno bdijenje nastalo je na poticaj hrvatskih biskupa koji potiču sve vjernike, kao i sve ljude dobre volje, da iziđu na referendum te na pitanje: ‘Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca’- odgovore ZA. To je u skladu s općeljudskim i evanđeoskim vrijednostima te s tisućljetnom tradicijom i kulturom hrvatskoga naroda i većine drugih hrvatskih građana – poručuju mladi iz vodičke župe.

 PROGRAM

18.00 sati  Sveta Misa

20.30 sati   Obiteljska krunica

21.00 sat  Molitveno – meditacijski program

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.