Za svakog ponešto

Na Adventu u Murteru od crtića i karaoka do sporta i stand-up komedijeFoto: Ilustracija

Bogati adventski program pripremili su u Murteru i trajat će od 26.studenoga do 23.prosinca. Murterani i svi zainteresirani imat će priliku uživati u raznolikom sadržaju osmišljenom za svaku dob. Na repertoaru su izrada ukrasa, božićni sajam, predstave, projekcije dječjih crtanih filmova, karaoke radionice i turniri.

Oni koji se žele okušati i pokazati svoje pjevačko umijeće mogu sudjelovati na karaoke radionicama 26, 28. i 29. prosinca u organizaciji Arty Karaoke Workshopa. Finalna karaoke audicija bit će održana 7. prosinca u sportskoj dvorani Murter. U organizaciji udruge Argonauti na Trgu Rudina bit će održana radionica ‘Ukrase izradi i bližnje nagradi’ u tri termina, 3. i 7 te 10. prosinca.

Najmlađi mogu uživati u projekciji crtanog filma ‘Dumbo’ 5. prosinca u Kino dvorani te crtanog filma ‘Alladin’ koji je na repertoaru 12. prosinca i ‘Toy story’ 13. prosinca. Za djecu će, 18. prosinca, biti organizirana predstava ‘Pahulje badnje noći’ i interaktivna predstava’ Čarobna zima’ 22. prosinca.

Djeca će moći sudjelovati na božićnom turniru malog nogometa 6. i 7. prosinca i rukometa 21. prosinca.

Božićni sajam će biti održan 15. prosinca, a stand-up komedija ‘Ero s ovog svijeta’ bit će izvedena u Kino dvorani 16. prosinca.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.