FOTO: Dvjestotinjak djece sudjelovalo u manifestaciji ‘Odaberi sport’ u Murteru

Malonogometni klub Murter i Društvo mladih sportaša Murtera, u suradnji sa sportskim klubovima i društvima otoka Murtera, organizirali su prezentaciju sportova pod nazivom ‘Odaberi sport’. Spomenuti projekt Hrvatskog olimpijskog odbora prezentiran je u subotu, 7. lipnja, i to za vanjske sportove na Trgu Rudina, a za dvoranske u sportskoj dvorani ‘Murterski škoji’, te je sudjelovalo oko dvjestotinjak djece.

murter_izaberi_sport4

murter_izaberi_sport3

U jutarnjim satima u sportskoj dvorani održan je malonogometni turnir za djecu rođene 2000. godine, zatim revijalni turnir za one rođene 2003.godine, te futsal turnir za godište 1988. na kojem su sudjelovali: FC Murter,FC Hajduk Split,FC Bonita Spliti NK Zadar. Na glavnom murterskom Trgu Rudina održana je velika prezentacija gimnastike, košarke, nogometa i  malog nogometa. Prezentaciju su održali domaći klubovi i to se pokazalo kao pun pogodak, jer je inters publike bio velik bez obzira što su bile velike vrućine  i svi sudionici su ‘zaradili’ veliki pljesak. Nastavak manifestacije sa završetkom malonogometnog turnira za sve navedene kategorije održan je u sportskoj dvorani “Murterski škoji” , gdje se ginulo za svaku loptu da bi se dokazao prestiž i kvaliteta za najbolje pojedince i ekipe.

murter_izaberi_sport

murter_izaberi_sport2

Najbolji pojedinci i ekipe:

Kategorija 2003.godište: 1. mjesto- NK Omladinac (Vranjic)

Kategorija 2000.godište:

1.mjesto- NK Otok Murter

2.mjesto- MNK Jezera

3.mjesto- NK Omladinac (Vranjic)

Najbolji strijelac sa 15 postignutih golova je Petar Turčinov(NK Otok Murter)

Najbolji igrač: Jakov Mudronja(NK Otok Murter)

Najbolji vratar : Duje Šaran(NK Omladinac Vranjic)

Kategorija 1998. godište:

1. mjesto: NK Zadar

2.mjesto: FC Murter

3.mjesto : FC Hajduk Split

Najbolji strijelac sa 8 postignutih golova je : Josip Gagula (NK Zadar)

Najbolji igrač: Karlo Butić(NK Zadar)

Najbolji vratar : Pave Mudronja (FC Murter)

Tekst i foto: Marko Ledenko-Mane

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.