Ivo Juraga Nadov dobitnik nagrade za životno djelo Općine Murter-Kornati

Povodom Dana općine Murter–Kornati održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj je prisustvovao župan Goran Pauk i predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić.

Na svečanoj sjednici uručene su priznanja zaslužnim pojedincima. Nagradu za životno djelo dobio je Ivo Juraga Nadov, za izuzetan doprinos u kulturnom i društvenom životu. Nagradu Općine dobili su Štefan Laurić za dugogodišnji rad u školstvu i Marin Mudronja za pružanje nesebične pomoći na moru. Plaketu su dobili Lavanda Matutinović, Toni Juraga, Luka Papeša i Šimun Popov.

dan opcine murter kornati (4)

– Ponosan sam što su Murterini uspjeli podignuti turističke djelatnosti na visoku razinu, a uz to istodobno i očuvati karakteristični duh i mentalitet ovoga mjesta. Županija je, u skladu sa svojim proračunskim mogućnostima, uvijek bila partner i suradnik Općini Murter-Kornati i tako će biti i dalje, rekao je župan Goran Pauk u svom prigodnom obraćanju okupljenima, te čestitao Dan Općine i blagdan njenog nebeskog zaštitnika sv. Mihovila.

Načelnik Općine Toni Turčinov, okupljenima je prezentirao sve što je napravljeno za općinu u proteklo vrijeme te iznio planove za budućnost.

dan opcine murter kornati (1)

Proslava Dana općine završit će sutra, 1. listopada velikom regatom ‘na latinsko idro’ i otvorenjem humanitarne izložbe ’20 godina Latinskog idra’.  Na postrojavanju posada na Staroj rivi u 10 sati nazočiti će zamjenica župana Darija Puljić. Start regate je 15 sati u uvali Hramina, a u večernjim satima će biti dodjela priznanja sudionicima regate uz zabavni program na trgu Rudina.

dan opcine murter kornati (2) dan opcine murter kornati (3) dan opcine murter kornati (6)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.