Klemm i Jukić boravili na Murteru: ‘Branitelji su danas predstavljeni kao neprijatelji’

Josip Klemm, predsjednik udruge Specijalne policije RH i Dražimir Jukić, predsjednik Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi ovaj petak su boravili u Murteru gdje je upriličena tribina ‘Branitelji i društvo.

Tribina je, u organizaciji murterskog ogranka Udruge dragvoljaca i veterana Domovinskog rata, upriličena povodom 25. godišnjice istoga.

Klemm je na tribini, na koju se odazvalo tridesetak branitelja iz Murtera, govorio o problemima maloljetnih dobrovoljaca u ratu i njihovom statusu ali i o problemu nezaposlenosti kod branitelja koji nisu invalidi, a relativno su mladi. Sustav i politika Vlade RH su, prema njegovom mišljenju, prespori, a svi branitelji bi se trebali ujediniti u zajedništvu.

Upravo je na tome bio naglasak i Jukićevog obraćanja koji smatra da je problem razjedinjenosti branitelja velik i zbog toga je postizanje rezultata nemoguće.

– Slika branitelja je danas iskrivljena i ljudi koji su dali živote za domovinu danas su predstavljeni kao neprijatelji – kazao je Jukić.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.