Lutkarske radionice za odgajatelje i učitelje na Murteru

U sklopu projekta ‘Kornati-važno je o moru znati’ otvorene su prijave za lutkarske radionice. Ciklus radionica ‘od priče do predstave’ održavat će se od 19. do 23. ožujka 2014. u Edukacijskom centru za održivi razvoj (Sokolana), Selo – Murter na adresi Pijaca Društva seoske izobraženosti bb.

Namijenjene su prvenstveno odgajateljima i učiteljima te ostalim kreativcima koji se u svom radu obraćaju najmlađoj populaciji (3-7god.). Radionice će voditi gđa.Ivka Babić iz zagrebačkog Lutkarskog kazališta ‘Svijet lutaka’, odgojiteljica i lutkarica s dugogodišnjim iskustvom.

Radionice uključuju aktivnosti izrade kazališnih lutaka, uz animaciju lutaka, učenje i vježbanje ‘lutkarske abecede’ (zakonitosti rada s lutkom), kazalište sjena, prilagođavanje priče za lutkarsku predstavu, stvaranje predstave…

Cilj radionica je da iznjedre ekološku predstavu koju će glumci amateri/volonteri izvesti za djecu u predškolskim ustanovama na otoku Murteru i šire. Troškove materijala potrebnih za izradu lutaka snosi Udruga Argonauta.

Raspored radionica:

srijeda 19.ožujak 17-20h
četvrtak 20.ožujak 17-20h
petak 21.ožujak 17-20h
subota 22. ožujak 9-12h
nedjelja 23. ožujak od 9-12h

Potrebne prijave na: mail@argonauta.hr, 022/434.827 ili 091/206.6657

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.