Na popisu najljepših plaža na Jadranu našla se i jedna iz naše županije

Barem nekoliko faktora treba uzeti u obzir kada s obitelji idete na plažu. Pristup plaži, blizina parkinga (za sve one stvari koje teglite sa sobom), pijesak ili fini šljunak, ulaz u more, hlad, ‘dužina’ plićaka, restoran, kafić, zabavni sadržaj…

Nije lako pronaći sve na jednom mjestu, ali srećom Hrvatska ima ogroman broj plaža, Gregor Balažić ih je obišao više od tisuću i sve popisao, a Pun kufer donosi 15 najljepših plaža za obitelji, na kojima će uživati sve generacije. Među njima se našla i plaža Lovišća u Jezerima.

‘Betonirana plaža pasat će onima koji ne vole da ih lagano bocka šljunak po stopalima dok hodaju od ručnika do mora. Hladovine napretek, a tu su i restoran, kafić, sportsko i dječje igralište’, piše Pun kufer za plažu Lovišće.

Na popisu su se našle i neke od najpoznatijih hrvatskih plaža, poput Punta rata u Brelima, ali i neke manje poznate. Cijeli popis provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.