MNK Murter pomaže

Općine Tribunj i Murter-Kornati osigurale besplatan prijevoz za maturanteFoto: Općina Murter-Kornati

Kako bi olakšali maturantima iz Općine Murter-Kornati nesmetan završetak školovanja, koji je otežan prekidom županijske autobusne linije koju djeca koriste, načelnik Toni Turčinov i predstavnici Uprave MNK Murter osigurali su besplatan prijevoz za učenike, objavili su na stranici Općine.

– Donijeli smo rješenje koje će djeci omogućiti bezbrižnije dane ka pripremama za državnu maturu, kako bi nakon toga u konačnici ostvarili prve preduvjete za nastavak svog fakultetskog obrazovanja. Naime, MNK Murter će besplatno voziti učenike do njihovih škola. Prijevozu će se priključiti i djeca maturanti iz Općine Tribunj. Stoga molimo sve učenike maturante iz Murtera, počevši od sutra, tijekom uredovnog vremena, da se čim prije pribilježe putem poziva na kontakt telefon administrativne tajnice Općine Murter Kornati – poručio je načelnik Toni Turčinov.

Maturanti se mogu javiti administrativnoj tajnici Mari Kovačev na broj 022 435 599, kako bi se oformila dinamika prijevoza sukladna obvezama maturanata.

Maturanti iz Općine Tribunj bit će obaviješteni o načinu prijave od strane ureda načelnika Grubelića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.