Svaka čast

Tko u Murteru skupi čašu opušaka s plaže, na šanku dobije gratis sok ili pivuFoto: Ilustracija

Po uzoru na priču iz mjesta Estopen na jugu Španjolske u kojem u zamjenu za čašu punu opušaka dobijete piće, murterski kamp Slanica odlučio je primijeniti istu praksu.

– Kamp Slanica, u suradnji sa beach barom Lostura priključuje se akciji – svakog tko donese čašu, bočicu ili vrećicu punu opušaka na šank beach bara Lostura, čeka gratis sok ili pivo! Kako je Turistička zajednica Murter- Kornati početkom ljeta postavila pepeljare na sve plaže u Murteru, slobodno se možete poslužiti i limenkama koje služe kao pepeljare i njih napuniti opušcima koje pronađete na svojoj omiljenoj plaži u Murteru. Ovom akcijom svi skupa doprinosimo čišćem okolišu, a ujedno sudjelujemo i u prevenciji požara, s obzirom da je neugašeni opušak čest uzročnik požara. Požurite u akciju i osvježite se za nagradu- sakupi, zamijeni, nazdravi – poručili su na društvenim mrežama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.