U kojem smjeru idemo?

Turčinov ljut zbog visokih cijena: ‘Žalosno je da kroasan u Zagrebu dođe triput manje nego u Murteru’

Toni Turčinov, načelnik Općine Murter-Kornati, na Facebooku je objavio status u kojem ironično opisuje kako država brine o ruralnim područjima i izrazio bijes zbog nerealno visokih cijena u sezoni.

‘Žalosno je da kad dođe sezona cijene u svim dućanima skoče za 40 posto. Konzum, Tommy, Studenac, Mlinar i svi ostali. Žalosno je da jedan kroasan dođe u Zagrebu tri puta manje nego u Murteru. Pa da, ipak ova država brine o ruralnim područjima i provodi takvu politiku, pogotovo na otocima, ali to smo vidjeli na više primjera – napisao je ironično Turčinov i stavio emotikone koji ‘umiru od smijeha’.

Pozvao je stoga ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića da posjeti Murter, pa da onda počne ‘o ruralnom razvoju i razvoju otoka pričati kako je pričao u Vodicama prije dva mjeseca’.

‘Gospodo zastupnici, zapitate li se vi kako je živjeti na otoku i u kojem smjeru idemo? Nažalost, Ustavom je zabranjeno da se mi kao lokalna samouprava miješamo, takozvana tržišna sloboda’, poručio je murterski načelnik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.