VIDEO Dan za koji Murter živi cijelu godinu saželi u tri minute: Prisjetite se još jednom genijalnih Baka

Velike Bake na Murteru još su jednom oduševile ne samo stanovnike otoka i Šibensko-kninske županije, nego i cijelu Hrvatsku. Na pokladni utorak procjenjeno je da je veliku maškaranu povorku gledalo preko pet tisuća ljudi, a Općina Murter Kornati na Facebooku je objavila ubrzanu video snimku s ‘najjače zabave na svitu’.

– Procjena je da je u centru Murtera veliku maškaranu povorku promatralo preko 5.000 ljudi što premašuje i brojke najposjećenijih ljetnih događanja. Hvala svima koji su doprinijeli ovogodišnjem uspjehu jedinstvenih murterskih baka! Osobito hvala Karnevalskoj udruzi Murterske poklade, djelatnicima općine Murter-Kornati, TZO-u općine Murter-Kornati, komunalnom poduzeću Murtela, DVD-ima Murter i Tisno, udruzi Latinsko idro, pokladama iz susjednih mjesta, puhačkom orkestru iz Pirovca! Hvala Zvonku Ilijiću na iznimnom doprinosu oko izrade dokumentarca posvećenom murterskim bakama! Hvala Taxiju Otok Murter na besplatnom prijevozu maškaranog autobusa! Hvala svima mještanima koji su nam dali na raspolaganje svoje fotografije i video materijale! Hvala svima mještanima na intervjuima za potrebe izrade dokumentarca! Hvala svima sponzorima, a osobito JU NP Kornati, Županiji Šibensko-kninskoj i TZ-u Šibensko-kninske županije! Hvala LiveCamCroatia timu na izradi ovog videa! Hvala svima lokalnim, regionalnim i nacionalnim medijima koji su nas pratili! Hvala svima mamama i tatama koji su danima pomagali svojoj djeci izraditi super maske za dječju povorku! Na koncu hvala svima pojedincima koji su uveličali ove dane pripremom i prezentacijom svojih masaka! Bez vašeg ogromnog truda, entuzijazma, kolektivnog kreativnog genija i smisla za humor ništa od ovog ne bi bilo moguće – poručili su na Facebooku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.