Njuškalo javlja da je prosječna dnevna cijena aprtmana 63 eura, a u Vodicama je šest eura niža

Osim preko Bookinga, Airbnba, Smještaja, Hrvati apartmane unajmljuju i preko Njuškala, našeg najvećeg interentskog portala za prodaju. Prosječna dnevna cijena najma apartmana preko Njuškala iznosi 63 eura, a u Vodicama je, primjerice, ta cijena 57 eura.

Njuškalova kategorija Turizam, javlja taj servis, u lipnju je imala čak 26 posto posjeta više u odnosu na raniji mjesec, a s više od šest tisuća objekata za odmor na obali i u unutrašnjosti, Njuškalo nudi dobar pregled domaćih destinacija za ljetovanje.

Najveća ponuda privatnog turističkog smještaja je u Sjevernoj i Srednjoj Dalmaciji, te Kvarneru i Primorju. Nudi se više vrsta turističkog smještaja, među kojima je najviše apartmana no može se naći i cijelih kuća, kao i soba. Cijene variraju od dvadesetak eura do čak petstotinjak eura za dan najma.

Na stranici je trenutačno dostupno više od 2.700 smještajnih objekata u Sjevernoj Dalmaciji. Najviše apartmana iz ove regije nudi se u Zadru, Vodicama te Viru i Biogradu na moru. Prosječna cijena najma u Zadru iznosi 62 eura za dan koliko je i u Biogradu na moru, dok istovremeno prosječna cijena najma apartmana na Viru iznosi 56 eura za dan, a u Vodicama 57 eura.

Iako su prosječne cijene najma tolike, u mnogim mjestima ove regije se može unajmiti apartman već za tridesetak eura po danu. Zanimljivo, u mjestu Pag prosječna dnevna cijena najma apartmana u sezoni iznosi 60 eura, dok istovremeno u obližnjoj Novalji, poznatoj prije svega po plaži Zrće, ta je cijena za 32 posto viša i iznosi 78 eura. Neka od povoljnijih mjesta za ljetovanje u Sjevernoj Dalmaciji su Tribunj, Pirovac, Vrsi i Tisno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.