Odličan uspjeh tribunjskih udičarki na prvenstvu u športskom ribolovu

Proteklog vikenda od 08. do 10.studenog 2013. godine u Umagu je Hrvatski savez za športski ribolov na moru organizirao državno prvenstvo u športskom ribolovu za kategoriju seniorki i seniora u lovu štapom s obale.

Među dvadeset i četiri najboljih udičarki Hrvatske nastupile su čak tri članice ŠKR Tribunj, sa dosad najvećim uspjehom kluba na državnim prvenstvima.

Tribunjka Olivera Matičev je osvojila pojedinačno drugo mjesto i srebrenu medalju, te je time stekla pravo na razigravanje za ulazak u reprezentaciju Hrvatske, dok je ekipa Tribunja osvojila ekipno treće mjesto.

Tribunjka Marija Novković je bila deseta, dok je Rajna Vlahov bila petnaesta. Prvo mjesto pojedinačno je osvojila Gordana Sikirić iz ŠRD “ZUBATAC” Zadar, dok je treća bila Ana Vučetić iz ŠRD “STOBREČ” iz Stobreča. Ekipno su prva dva mjesta osvojile ekipe ŠRD “ZUBATAC” Zadar.

U konkurenciji seniora iz Šibensko -kninske županije je nastupio Ivan Markoč iz ŠRD “LIGNJA” iz Primoštena, te osvojio odlično četvrto mjesto i time stekao pravo da učestvuje u razigravanju za ulazak u reprezentaciju Hrvatske.

Pojedinačni pobjednik u ovoj konkurenciji je Marko Sikirić iz zadarskog Zubatca, a ekipni pobjednik je ekipa “ZUBATAC” Zadar.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.