Ante Šparica: Igor Meić biti će novi direktor TZ-a, a načelnik Gulam ga se grozi

Nakon Marije Šparice, direktorice TZ-a Pirovac punih sedam godina, barata se informacijama da će novi direktor pirovačkog TZ-a biti Igor Meić, član pirovačkog SDP-a.

– I to ne bi bio toliki problem, da sam načelnik Ivan Gulam više puta nije izjavio kako se grozi i pomisli da bi Igor Meić dobio takvo visoko mjesto, za koje nije sposoban. Ali, otkako je Gulam i ekipa oko njega ušla u HNS, počeli su biti izrazito lažljivi, svega mjesec dana im je trebalo da pogaze sva obećanja koja su davali u predizbornoj kampanji. Pa tako i da neće zapošljavati po stranačkom ključu. A Meić je njegov koalicijski partner- rekao je na jutrošnjoj konferenciji za medije Ante Šparica, bivši načelnik Općine Pirovac u tri mandata.

Kadroviranje je za Šparicu najveći problem, kako sam kaže, otvaraju se novi pododsjeci u Općini da bi se zadovoljili kriteriji za zapošljavanje stranačkih kadrova, a zatvaraju se odsjeci samo da bi se otpustili nepodobni a sposobni.

Primijetio je i kako su današnji vladajući iz redova HNS- a na sve načine pokušali opstruirati potpisivanje ugovora s koncesionarom za marinu u Pirovcu.

– A sad se tim projektom diče, te pokušavaju izlobirati oslobađanje od plaćanja komunalne naknade za koncesionara. Sve to skupa mogu ocijeniti smiješnim- rekao je Ante Šparica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.