Četiri video spota o ljepoti Pirovca

Idealno vrijeme za početak priprema za narednu turističku sezonu upravo je sama špica aktualne sezone. Svjesni su toga svi turistički djelatnici pa se u mnogim mjestima na obali već sada pripremaju promotivni reklamni materijali kako bi se u najboljem svjetlu ciljanoj skupini potencijalnih gostiju pokazala što ljepša slika destinacije poželjne za odlazak na odmor. Vodeći se tom logikom, u Pirovcu se posljednjih nekoliko dana intezivno radi na snimanju video spota kojim bi se gostima pokazale sve ljepote i zanimljivosti mjesta.

ČETIRI VIDEO SPOTA

-Naš najveći adut su definitivno prirodne ljepote kojima obiluje cijela naša obala pa će se tako najveći dio materijala odnositi upravo na to – govori nam Igor Meić, direktor Turističke zajednice Pirovca, koja je organizator i nositelj cijelog projekta.

Osim toga, nastavlja Meić, dio materijal prikazivat će i ponudu Pirovca te najzanimljivija kulturna i zabavna događanja tijekom sezone.

Meić nam je kazao kako su snimatelji po cijeli dan na terenu, a od snimljenog materijal napravit će se ukupno četiri video spota različitog sadržaja s ciljem što bolje i kvalitetnije prezentacije Pirovca.

OČEKUJE SE DOBRA SEZONA

Inače, u Pirovcu načelno mogu biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima ostvarenim u prvih sedam mjeseci. Dolasci i noćenja na nivou su prošlogodišnjih brojki tako da se alarmantni minusi zabilježeni u proteklih nekoliko mjeseci na nivou županije u Pirovcu nisu osjetili, a kako se svakodnevno prate i rezultati za kolovoz, sve ide u pravcu predviđenih i željenih brojki.

-Svi smo bili svjedoci lošeg početka i ulaska u sezonu. No, i u tom periodu bili smo na razini prošlogodišnjih rezultata. Nekih velikih oscilacija nije bilo, a pad broja noćenja i dolazaka gostiju od tri-četiri posto u odnosu na lanjsku godinu nije nas obeshrabrio. Trenutna situacija je jako dobra i ako se ovako nastavi do kraja mjeseca sve će opet doći na svoje – kaže Meić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.