Dan Općine Pirovac: Na svečanoj akademiji i ministar Štromar, načelnik Gulam dodijelio plakete najzaslužnijima

Svečana akademija održana je danas u Pirovcu povodom obilježavanja Dana Općine i blagdana svetog Jurja, a na svečanosti je bio i šibensko-kninski župan Goran Pauk, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, gradonačelnik Skradina Antonio Brajković, načelnik Općine Murter Kornati Toni Turčinov, načelnik Tribunja Marko Grubelić i brojni drugi.

– Sa zadovoljstvom ističem kako Županija već godinama ima izuzetno kvalitetnu suradnju s Općinom Pirovac i načelnikom Gulamom, koji je učinio puno pozitivnih pomaka za ovu sredinu. Županija i ja kao župan uvijek pružamo podršku i dajemo vjetar u leđa svim kvalitetnim projektima koji su na dobrobit građana, jer  nam je jedan od glavnih ciljeva ravnomjeran razvoj svih krajeva naše županije – kazao je župan Pauk i čestitao Pirovčankama i Pirovčanima Dan Općine i blagdan njihova zaštitnika.

pauk

Načelnik Općine Ivan Gulam prezentirao je projekte koje je Općina provela u zadnjih godinu dana te najavio buduće planove, nakon čega je zajedno s predsjednikom Općinskog vijeća Zvonimirom Dobrovićem dodijelio plakete Tonćiju Garofuliću za predani dugogodišnji rad u kulturnom stvaralaštvu, Kreši Peteku za osobit doprinos i nesebičnu pomoć u unaprjeđenju pirovačkog kulturnog stvaralaštva, Mariji Vlahov i Zdenki Gal za predani dugogodišnji rad u kulturnom stvaralaštvu, Joži Černoši za doprinos u razvoju društvenih odnosa i turističkoj promociji Pirovca, te Luani Božac za postignute uspješne rezultate u karate sportu.

pirovac2

Nagrada Općine Pirovac posthumno je dodijeljena Borislavu Čubriću za izniman dugogodišnji doprinos u turističkoj i kulturnoj promociji Pirovca.

Svojim nastupom svečanu akademiju Općine Pirovac uveličala je klapa Gimnazijalke.

gulam pirovac predrag stromar

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.