Do jučer nezavisna Ljubica Šinkić Selman nova je šefica pirovačkog HDZ-a

Na jučer održanoj zbornoj skupštini općinske organizacije HDZ-a Pirovac za predsjednicu je izabrana  Ljubica Šinkić Selman, inače aktualna predsjednica tamošnjeg Općinskog vijeća.

Šinkić Selman, zanimljivo je, na posljednjim lokalnim izborima bila je kandidat nezavisne liste Loza te je u Općinsko vijeće ušla kao jedina predstavnica Loze. SDP i HNS prozivali su je da je produžena ruka bivšeg HDZ-ovog načelnika Ante Šparice što je ona opovrgavala ističući kako je samostalna da bi se onda priključila HDZ-u.

-Kao nezavisni vijećnik shvatila sam da je teško raditi kada si sam i teško je na taj način biti kvalitetna oporba. Shvatila sam da se rezultat može postići kada iza tebe stoji čvrsta organizacija kao što je HDZ. Moj jedini interes i dalje je Općina Pirovac i njezin napredak. Kao predsjednica pirovačkog HDZ-a trudit ću se da budemo jača i konstruktivna opozicija načelniku Gulamu – kazala nam je Šinkić Selman dodajući kako joj nova stranka nije obećala ništa.

-Meni nikakvo bolje radno mjesto ne treba niti mi je to obećano. Referent sam dugi niz godina u HZMO-u, a jedino što mi je obećano jest puno posla. Poticat ću stranku da bezuvjetno ne plješćemo načelniku te da dajemo konstruktivne savjete radi napretka općine – navodi novopečena šefica pirovačkog HDZ-a.

Pitali smo je i jesu li točne informacije kako se priklonila struji aktualnog šefa ŽO HDZ-a Nediljka Dujića u borbi za novi mandat na čelu županijskog HDZ-a.

-Ne znam otkud vam to, ali kandidature za predsjednika ŽO HDZ-a još nisu potvrđene. Podržat ću onoga tko bude imao bolji program te tko će donijeti napredak mojoj općinskoj organizaciji i pomoći napretku mog mjesta – poručuje.

Kažimo kako su za članove Općinskog vijeća HDZ-a jučer izabrani Stipe Urem, Radislav Gulam, Mile Barić, Zvonimir Namjesnik, Luka Smolić, Rea Rančić, Snježana Baus i Živko Troskot.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.