DOMAĆE JE IN: U Pirovcu uz trekking i sajam domaćih proizvoda

U Pirovcu se 30. travnja po prvi put organizira trekking utrka koja će okupiti veliki broj rekreativaca, trkača, šetača i ljubitelja prirode.

Da bi obogatili događaj, organizator udruga Društvo sportske rekreacije Fortuna uz pomoć Lokalne akcijske grupe ‘More 249’ organizira sajam domaćih proizvoda pod nazivom ‘Domaće je IN’. Cilj sajma je okupiti domaće proizvođače koji svojim rukama, trudom i zalaganjem izrađuju suvenire, nakit i proizvode razne domaće proizvode. Na taj način se pomaže lokalnim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode, a ujedno se obogaćuje sam događaj kao i turistička ponuda.

Predviđeni početak sajma je u 10:00 sati.

Za izlagače će biti organiziran ručak, a od svakog izlagača se očekuje da donira košaricu svojih proizvoda koji će se uručiti pobjednicima u pojedinim kategorijama trekking utrke.

pirovac trekking

Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem Prijavnice koju možete preuzeti na web stranici  http://lagmore249.hr/ i poslati na email: lagmore249@gmail.com ili na broj faxa: 022 338 641, najkasnije do 24. travnja 2016

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.