FOTO: DVD Pirovac prvak u tri kategorije na vatrogasnom natjecanju

DVD Pirovac je postigao odlične rezultate na vatrogasnom natjecanju Šibensko-kninske županije koje je održano 05.10 2014. u Skradinu. U konkurenciji od tristotinjak vatrogasaca  Pirovčani su ostvarili su rezultate:

 • kategorija “Vatrogasni pomladak djevojčice” 1. MJESTO

• kategorija “Vatrogasni pomladak dječaci” 1. MJESTO

• kategorija “VMŠ B-muški” 1.MJESTO

Uz natjecateljski dio najmlađi članovi, njih 21, organizirano su posjetili NP „Krka” tj. „Skradinski buk” odakle su se vratili prepuni dojmova.

vatrogasci_pirovac

– Još jednom bi se zahvalili svima koji su nas podržali i pomogli nam u ovom projektu, a mi možemo, na ponos DVD-a Pirovac i cijele Općine Pirovac, vratiti samo radom i rezultatima – kažu iz Zapovjedništva DVD-a Pirovac.

– Izuzetno smo ponosni na ovaj rezultat koji su postigli naši vatrogasci na županijskom natjecanju! Ovo što su ostvarili dokaz je da se trud koji su uložili u pripreme i vježbe isplati i da se ne moramo bojati za budućnost pirovačkog vatrogastva. Bravo za vodstvo DVD-a i samo neka tako i nastave – rekao je pirovački načelnik Ivan Gulam.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.