FOTO: Radovi na Marini Pirovac sve bliži završetku

Marina Pirovac kojom će se Pirovac upisati kao jedna od prekrasnih destinacija u nautičku kartu Hrvatske sve je bliža svom finalnom izgledu.

Ukoliko u zadnje vrijeme niste stigli prošetati Pirovcem koji doživljava svojevrsnu renesansu, Općina Pirovac vođena mladim, uspješnim načelnikom Ivanom Gulamom pobrinula se da se o novom procvatu mjesta čuje i vidi putem službene Facebook stranice.

marina_pirovac (1)

Na istoj društvenoj mreži mogu se vidjeti zadnje fotografije Marine Pirovac koja je korak više na putu razvoja mjesta, a koja bi s radom trebala započeti već ove godine na oduševljenje mještana, ali i redovitih gostiju te onih koji će to tek, sigurni smo, postati.

marina_pirovac (2) marina_pirovac (4)

Inače, ukupno će investitor marine u Pirovcu tvrtka Adriatic charter d.o.o. iz Sukošana u ovaj projekt uložiti 72 milijuna kuna. Fiksna vrijednost koncesije u trajanju od 20 godina za Marinu Pirovac iznosi 11,5 milijuna kuna. Marina će imati 200 vezova, a obuhvaća 52.935 m², od čega 11.624 m² kopnene površine i 41.311 m² morske površine.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.