FOTO: Stara riva u Pirovcu obložit će se bračkim kamenom

Sporazum o zajedničkom financiranju na pomorskom dobru za 2015. godinu potpisan je u srijedu 25. veljače u Šibeniku. Prema odluci župana Šibensko-kninske županije u 2015. godini planirani izdaci za sanaciju pomorskog dobra u iznosu od 1.5 milijuna kuna raspoređeni su gradovima i općinama županije.

stara riva pirovac 2

Od navedenog iznosa Općina Pirovac će dobivena bespovratna sredstva od 150.000,00 kn iskoristiti će za sanaciju kamenog dijela Stare rive u Pirovcu što će biti dostatno za uređenje 55 metara bračkim kamenom.

stara riva pirovac

– Zahvaljujem se županu što je prepoznao i uvažio naš zahtjev za nastavkom uređenje priovačke Stare rive. Ovim ugovorom nastavlja se pirovački razvoj na moru uz porat i marinu koji se također grade. Iako osigurana sredstva nisu dostatna za ukupno uređenje ne odustajemo od ideje da imamo uređen lungo mare od Stare rive do Marine Pirovac i radove ćemo nastaviti i u idućoj godini – kazao je načelnik Ivan Gulam.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.